ČEKA SE OBDUKCIJA Utvrđuje se identitet osobe pronađene u zapaljenom vozilu u Mostaru

Hitna pomoć
hercegovina.info

Danas je u Mostaru u zapaljenom automobilu pronađeno neživotno tijelo. Za sada još nije poznat identitet osobe, ni kako je do ove tragične smrti došlo. Naređena će biti obdukcija nakon čega bi trebalo biti poznato više detalja.

"Danas je dežurni tužitelj obaviješten da se na lokalitetu put za Vardu nalazi zapaljeno vozilo u kojem je pronađeno tijelo nepoznate osobe. Pod nadzorom dežurnog tužitelja, policijski službenici su obavili očevid na mjestu događaju. Naređena će biti obdukcija u cilju utvrđivanja identiteta pronađene nepoznate osobe i točnog uzroka smrti", rekla je za Hercegovina.info Ana Rajič, stručna suradnica za odnose s javnošću – glasnogovornica Županijskog tužiteljstva Mostar.    

Kako se neslužbeno doznaje, nije isključena ni mogućnost kaznenog djela, no kako je došlo do smrti utvrdit će očevidne radnje i obdukcija.

Podsjetimo, Profesionalnoj vatrogasnoj jedinici Mostar u 12:19 sati prijavljeno kako se na mjestu događaja vidi crni gusti dim, te su pripadnici PVP Mostar potom izašli na teren.

Tamo su zatekli automobil Passat u plamenu, a po gašenju istog pronašli su i beživotno tijelo.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.