ČAPLJINA U sudaru na mostu ozlijeđene dvije osobe

Auto nesreća šajba
Hercegovina.info/Ilustracija

Nedjeljna večer u Čapljini je donijela prometnu nesreću u kojoj su ozlijeđene dvije osobe, te je na vozilima nastala materijalna šteta.

Kako je potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije za Hercegovina.info, prometna nesreća na mostu 'Dr Franjo Tuđman' prijavljena je 9.5. u 20:50 sati.

U sudaru su sudjelovali D.J. (1994.) iz Čapljine koji je upravljao osobnim vozilom Golf (registarskih oznaka Republike Hrvatske), te S.V. (1995.) koji je upravljao osobnim vozilom Ford (bh. registarskih oznaka), navedeno je iz MUP-a.

Oba vozača su nakon ukazane liječničke pomoći u Domu zdravlja Čapljina, vozilima Hitne pomoći prebačeni u Sveučilišnu kliničku bolnicu (SKB) Mostar gdje su kod obojice konstatirane ozljede neutvrđenog stupnja. Očevid su na mjestu nezgode uradili službenici Policijske uprave Čapljina. Do okončanja očevida, promet je preusmjeravan na stari most.

Iz SKB Mostar za Hercegovina.info potvrđeno je da su u Centar urgentne medicine (CUM) dovezene ove dvije osobe. "Osobe inicijala D.J. (1994.) i S.V. (1995.) primljene su u nedjelju, 9. svibnja u večernjim satima u Centar urgentne medicine SKB Mostar. Nakon ukazane liječničke pomoći otpuštene su na kućno liječenje", navedeno je iz Ureda za informiranje SKB Mostar.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.