ČAPLJINA Susjedu zapalio automobil

ČAPLJINA Susjedu zapalio automobil
Hercegovina.info

Službenici Policijske uprave Čapljina rano jutros su priveli Antu B. (45) iz naselja Trebižat koji je prijavljen da je susjedu zapalio automobil, potvrđeno je 'Dnevnom avazu' iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).

Kako se saznaje, najprije je nepoznata osoba u ponoć Policijskoj postaji Čapljina prijavila da Ante B. puca iz lovačke puške ispred svoje obiteljske kuće.

Izlaskom na mjesto događaja, policijska patrola je prijavljenog muškarca zatekla na spavanju, nakon čega je s njim obavljen razgovor, ali je on negirao navode iz prijave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri i pol sata poslije, u 3:35 sati je stigla nova prijava na Antu B., a policiju je pozvala T.B., koja je prijavila da je njen muž njihovom susjedu O.Š. (52) zapalio automobil Golf 4.

Na mjestu događaja su intervenirali čapljinski vatrogasci, a Ante B. je lišen slobode. Nakon alkotestiranja utvrđeno je da je imao 2,10 promila alkohola u krvi. Iz Operativnog centra Civilne zaštite HNŽ navodi se kako su čapljinski vatrogasci intervenirali na gašenju požara na automobilu u Trebižatu od 3:16 sati.