ČAPLJINA Iz puške ranjen 43-godišnjak, potraga za počiniteljem

Lik s puškama
Ilustracija

Prema službenim informacijama iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije, u Čapljini je u petak navečer u 20:50 sati prijavljen incident u kojem je korišteno vatreno oružje i ozlijeđena jedna osoba.

Incident se dogodio u Ulici Mate Bobana, u kojoj je u trenutku pucnjave bio veliki broj ljudi u ugostiteljskim objektima.

Iz MUP-a HNŽ je za Hercegovina.info navedeno kako je iz puške ispaljeno nekoliko hitaca u smjeru muškarca koji je 1977. godište, te je isti zadobio dvije prostrijelne rane u predjelu nogu.

Intervenirala je služba hitne pomoći Doma zdravlja Čapljina koji su ozlijeđenog prevezli u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar na dalje liječenje. Kako se navodi iz MUP-a HNŽ, identitet osobe koja je pucala je poznat policiji, te se za njom vrši intenzivna potraga kako bi se lišila slobode i izvršila kriminalistička obrada.

Na mjestu događaja, službenici Policijske uprave Čapljina su uz dežurnog tužitelja obavili očevid. Nakon završetka očevida, na mjesto događaja u 23:35 sati pozvani su čapljinski vatrogasci koji su oprali krvave tragove u dijelu ulice gdje se incident dogodio.