BLIDINJE Mladić iz Posušja izgubio kontrolu nad vozilom, smrtno stradao suvozač

Blidinje
ilustracija

Na regionalnoj cesti R-419 Tomislavgrad – Blidinje u noćnim satima 2. lipnja, oko 2:50 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je došlo do slijetanja motornog vozila s kolnika pri čemu je jedna osoba smrtno stradala, a tri osobe zadobile su tjelesne ozljede, navodi se iz MUP-a Hercegbosanske županije (HBŽ).

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici Policijske uprave (PU) Tomislavgrad te tom prilikom utvrdili da je A.K. (2005.) iz Posušja, upravljajući motornim vozilom marke Opel Insignia zagrebačkih registarskih oznaka, u jednom momentu izgubio nadzor nad vozilom, uslijed čega je došlo do slijetanja motornog vozila s kolnika.

Prilikom slijetanja vozila smrtno je stradao suvozač J. G. rođen 2003. godine iz Posušja, dok su suputnici (rođeni 2003., 2006. i 2007. godine), također iz Posušja, zadobili tjelesne ozljede te su prevezeni u Dom zdravlja Posušje zbog pružanja liječničke pomoći.

Dežurni liječnik Doma zdravlja Tomislavgrad konstatirao je smrt J. G. nakon čega je tijelo prevezeno u gradsku mrtvačnicu, a o svemu je upoznat dežurni županijski tužitelj u Livnu, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegbosanske županije.