BIH Zaklao suprugu, a onda sebe ubio strujom

BIH Zaklao suprugu, a onda sebe ubio strujom
Ilustracija

Zoran Spasojević (56) iz Prnjavora nožem je usmrtio suprugu Draganu (53), a potom je presudio sebi tako što se uhvatio za električnu instalaciju.

Prema saznanjima Glasa Srpske zločin se dogodio u njihovoj obiteljskoj kući u selu Crkvena, kod Prnjavora, i Zoran je suprugu navjerojatnije zaklao. Ovaj šokantan zločin otkrila je radnica njihove prodavaonice rano jutros kada je došla na posao.

"Ona je zatekla stravičan prizor i u kući je otkrila beživotno tijelo Dragane koja je bila sva u krvi. Zoran je pronađen mrtav u podrumu kuće. On se uhvatio za gole žice električne instalacije i tako ubio strujnim udarom", rekao je izvor blizak istrazi.

U Policijskoj upravi Banja Luka rekli su da je službenicima Policijske stanice Prnjavor jutros prijavljeno je da je u mjestu Crkvena, u prostorijama trgovinske radnje, koja se nalazi u sklopu stambene kuće pronađeno beživotno tijelo D.S.

"Pregledom kuće, u podrumskim prostorijama je pronađeno i beživotno tijelo Z.S. O događaju je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva Banja Luka, koji je izašao na mjesto događaja i rukovodi očevidom", rekli su u policiji ne navodeći detalje.