BIH U automobilu pronađena mrtva 4-godišnjakinja

Policija RS
Ilustracija/hercegovina.info

Tijelo četvorogodišnjeg djeteta pronađeno je u automobilu u dvorištu obiteljske kuće u mjestu Donja Piskavica, zaseok Dragičević, potvrđeno je Srni u Okružnom javnom tužiteljstvu Banja Luka.

Tijelo djeteta, rođenog u Njemačkoj, pronađeno je u subotu oko 16:30 sati, a očevid na mjestu događaja obavio je dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka Siniša Marković sa policijskim službenicima banjalučke Policijske uprave.

Vrućina odnosno ekstremno pregrijavanje je uzrok smrti djevojčice, čije je tijelo pronađeno u vozilu u mjestu Donja Piskavica, zaselak Dragičević, potvrdili su za 'Nezavisne novine' izvori bliski istrazi.

Sugovornici ističu da je četvorogodišnja djevojčica, prema prvim informacijama, bila satima u automobilu, koje je bilo parkirano na suncu.

Četvorogodišnje dijete, koje je pronađeno mrtvo u automobilu u mjestu Donja Piskavica, preminulo je usljed pregrijavanja, izjavio je danas Srni patolog i direktor Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske Željko Karan.

"Vozilo je bilo na suncu, a unutra je bilo kao u rerni", rekao je Karan, koji je radio obdukciju po nalogu dežurnog tužitelja.