BIH Šest mrtvih osoba u požaru obiteljske kuće, spašeno četvero djece

Brčko požar policija
Avaz

U požaru koji je zahvatio stambeni objekat u brčanskom naselju Suljagića sokak, prema pisanju lokalnih medija smrtno je stradalo šest osoba, a više njih je ozlijeđeno, piše Radio Brčko.

Ozlijeđeni su prevezeni u brčansku bolnicu gdje im je pružena pomoć, prenosi 'Dnevni avaz'.

Prema neslužbenim informacijama koje prenose lokalni medji, tijekom intervencije vatrogasci su na katu objekta spasili četvero djece. Požar se dogodio jutros oko sedam sati, nije bio većeg intenziteta, a sumnja se da su ozljede i smrtni ishodi rezultat trovanja ugljenmonoksidom.

"Policija Brčko distrikta BiH je 23. listopada 2021. godine u 6:20 sati zaprimila prijavu da je u ulici Sarajevska gori kuća. Upoznata je služba Hitne medicinske pomoći JZU Zdravstveni centar Brčko i Profesionalne vatrogasna postrojba Brčko distrikta BiH koji su izašli na mjesto događaja i poduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti. 

Policijski službenici su na terenu i vrše očevid pod nadzorom dežurnog tužitelja Tužiteljstva BiH, a na mjesto događaja je izašao i protupožarni inspektor te se utvrđuju okolnosti pod kojima se događaj zbio. Dosadašnjim aktivnostima utvrđeno je da ima nastradih osoba", kazala je za 'Avaz' glasnogovornik brčanske policije Dževida Hukičević.