BIH Monstrum silovao 74-godišnju staricu

prometna nesreća Mostar, Mostar, Grude, prometna nesreća, silovanje, starica, prometna nesreća, pjesak, Ilijaš

Osnovni sud u Bijeljini odredio je jednomjesečni pritvor Miladinu J. (56) iz Ugljevika osumnjičenom da je silovao 74-godišnju staricu u selu pored Ugljevika.

Stravični napad dogodio se 30. prosinca prošle godine. Kako saznaje Avaz osumnjičeni je tijekom večeri upao u kuću nemoćne starice koju je potom prisilio na seksualni odnos. 

Susjeda prijavila zločin

Nesretna žena iz straha nije ni prijavila zločin, već je to učinila njena susjeda kada je saznala za ovaj monstruozni čin.

Nedugo nakon prijave Miladin J. je uhićen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo obljube nad nemoćnom osobom. Starica je upućena na ginekološki pregled koji je potvrdio da je bila žrtva seksualnog delikta.

Nakon kriminalisitčke obrade Miladin J. je predat u nadležnost Okružnog javnog tužiteljstva u Bijeljini, koje je i zatražilo da mu se odredi jednomjesečni pritvor.

Moguć utjecaj na svjedoke

"Nakon ispitivanja u tužilaštvu, u svojstvu osumnjičenog, stavljen je prijedlog za određivanje jednomjesečnog pritvora M. J. Pritvor je predložen zbog bojazni da bi boravkom na slobodi M.J. mogao utjecati na svjedoke i tako ometati istragu. Također i zbog toga što bi, zbog obilježja kaznenog djela za koje se tereti, moglo doći do narušavanja javnog reda", rekla je glasnogovornica OJT Bijeljina Danka Prodanović.

Sudija za prethodni postupak je prihvatio predlog tužilaštva i Miladin J. je sproveden iza rešetaka.

PRIKAŽI KOMENTARE (4)