BANJA LUKA Dijete pogođeno u nogu ispred obiteljske kuće

Policija RS
Ilustracija/Hercegovina.info

Maloljetna osoba ozlijeđena je u dvorištu obiteljske kuće u Banja Luci kada ju je u desnu nogu pogodio zalutali metak.

Iz PU Laktaši priopćili su kako poduzimaju sve neophodne mjere i radnje u nizu rasvjetljavanja krivičnog djela „Izazivanje opte opasnosti“.

"Policijskoj stanici Laktaši, od strane Doma zdravsta Laktaši, prijavljeno je da se za medicinsku pomoć obratilo maloljetno lice koje je istog dana, dok se nalazilo u dvorištu obiteljske kuće u mjestu Trn zadobilo ustrelnu ranu u predjelu desne noge. Djete je je smješteno na UKC Republike Srpske i nije životno ugroženo", priopćili su iz MUP RS.

O navedenom obaviješten je dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstava Banja Luka koji se izjasnio da se radi o gore navedenom krivičnom djelu, te da se nastavi rad na navedenom predmetu.

Iz Policijske uprave Banja Luka, još jednom, apeluiraju na sve građane da se uzdrže od nezakonite upotrebe vatrenog oružja, kako bi zaštitili svoj život i život sudi u svojoj okolini.

Maloljetna osoba povrijeđena je u subotu u dvorištu porodične kuće u naselju Trn, kada ju je u predjelu noge pogodio zalutali metak, potvrđeno je za "Nezavisne" iz PU Banjaluka.