Automobil se kod Žitomislića zabio u policijsko vozilo, ima i ozlijeđenih

prometna nesreća,sudar,Buna,žitomislići
Hercegovina.info

Na magistralnoj cesti M-17 Buna na lokalitetu Zaton došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala tri vozila, Opel, BMW i jedno policijsko vozilo. Kako je potvrđeno za Hercegovina.info iz Operativnog centra MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije ima i ozlijeđenih osoba.

Prometna nesreća u kojoj je sudjelovao automobil Opel se dogodila jutros nešto poslije 5 sati. Kako je iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ) potvrđeno za Hercegovina info, Opel je iz za sada neutvrđenih razloga izletio izvan kolnika i udario u brdo pored magistrale.

Za vrijeme osiguravanja ove nezgode, iz smjera juga većom brzinom došao je osobni automobil BMW koji je udario u policijsko vozilo, a onda i u Opel.

prometna nezgoda,sudar,Buna,žitomislići

Lakše tjelesne ozljede zadobili su vozači Opela i BMW-a A.M. i M.Lj., dok je teške tjelesne ozljede zadobio suputnik iz Opela M.F.

U ovoj nezgodi je moglo doći do ozljeđivanja još osoba, ali prilikom prilaska BMW-a velikom brzinom, policajci su skočili u stranu kako bi izbjegli udar tog vozila.

Alkotestiranjem vozača BMW-a utvrđeno je prisustvo alkohola, potvrđeno je iz MUP-a HNŽ.

Očevid su na mjestu nezgode uradili službenici Policijske uprave Mostar, dok su automobili izuzeti u krug PU Mostar gdje će po naredbi dežurnog tužitelja biti obavljeno vještačenje.