AUSTRIJA Na motoru smrtno stradao 33-godišnji Hrvat

austrija,motori,nesreća,Hrvati
https://www.ff-grossflorian.at/

Tužne vijesti iz Austrije. U prometnoj nesreći je smrtno stradao 33-godišnjak iz Hrvatske. Nesreća se dogodila na jugoistoku Štajerske, a nesretni Hrvat vozio je svoj motor.

Prema informacijama nadležnih službi nesreće se dogodila na cesti koja vozi iz smjera Gussendorfa u smjeru Groß Sankt Florian. Prema prvim informacijama, 51-godišnjak iz okruga jugoistočne Štajerske vozio se u srijedu oko 16 sati sa svojom 19-godišnjom kćeri na motociklu iz smjera Gussendorfa u smjeru Groß Sankt Floriana. Iza njega je bio 56-godišnji vozač automobila iz okruga Deutschlandsberg, s kojim su u vozili bili i 51-godišnjak i 13-godišnjak, piše kroativ.at.

U isto vrijeme, 33-godišnjak iz Hrvatske – koji živi u Štajerskoj – motociklom se kretao u suprotnom smjeru moguće je da je pretjecao vozilo koje je vozilo ispred njega. Prilikom pretjecanja 33-godišnjak je prvo udario u nailazeći motocikl 51-godišnjaka, a zatim se sudario s osobnim automobilom 56-godišnjaka.

Nesretni Hrvat je pritom pao s motocikla te je zadobio smrtnonsne ozlijede od kojih je i preminuo.

Svi ostali zadobili su ozljede neutvrđenog stupnja i prebačeni su u bolnice LKH Wagna i LKH Graz. Angažirani su bili Crveni križ Deutschlandsberg, uključujući liječnika hitne pomoći, i dobrovoljne vatrogasne jedinice u Groß Sankt Florianu i Gussendorfu.