FOTO  Australski Fritzl kćer silovao 30 godina, rodila mu četvero djece

Kako prenosi melbourneski Herald Sun, muškarac je sad u 60-im godinama života, a kćer je počeo zlostavljati tijekom 70-ih godina prošlog stoljeća, kad je bila 11-godišnja djevojčica.

Stravično zlostavljanje je nastavljeno tijekom tri desetljeća, unatoč tome što su, prema pisanju australskih medija, vlasti bile upozorene na njegovo ponašanje. Monstrumova supruga i majka zlostavljane djevojke policiji je rekla kako nije imala nikakva saznanja o zlostavljanju kćeri.

DNK test potvrdio da je muškarac uistinu otac djece svoje kćeri

Australska policija je odbila iznositi u javnost detalje slučaja, kao i odati identitet "australskog Fritzla". Potvrdili su tek da su uzeti DNK uzorci pomoću kojih je dokazano da je muškarac uistinu otac djece svoje kćeri.

Herald Sun piše kako su sva djeca nastala u incestuoznoj vezi rođena u bolnicama u Melbourneu i kako su sva imala poteškoće u razvoju. Jedno dijete je kasnije i umrlo.

Suđenje u studenom

Prema izvješćima, žena je policiji 2005. godine prijavila zlostavljanje, ali je odbila daljnju suradnju s policijom jer se bojala za vlastiti život. Policiju je ponovno kontaktirala u lipnju prošle godine, kad je dala izjavu proti ova. Policija je protiv monstruma u veljači podigla optužnicu za seksualno zlostavljanje u 83 točke.

The Age prenosi kako je broj optužbi smanjen na 13, uključujući i pet za incest, pet za silovanje i dvije za seksualno zlostavljanje djevojčice mlađe od 16 godina. Suđenje "australskom Fritzlu" treba početi u studenom.