Almedin (18) preminuo na druženju s prijateljima. Tijelo poprimilo crnu boju, a prije smrti nazvao oca "babo, nije mi dobro..."

almedin dugalić, preminuo, tešanj
Avaz

Portal "Avaza" došao je do novih saznanja u slučaju smrti mladića Almedina Dugalića (18) iz Tešnja. Kako je ranije kazao Elvedin Fišek, glasnogovornik MUP-a ZDŽ, danas će biti poznati rezultati obdukcije nesretnog mladića. 

Mladić Almedin Dugalić je proslavu rođendana organizirao u svojoj kući, a pored njega sudjelovali su i njegovi prijatelji, njih četvorica. 

"On je bio kod kuće. Sa njim su bili njegovi prijatelji. Svi su ispitani u policiji. Bila su četvorica prijatelja, on je bio peti. Neka sada policija radi svoj posao. Ali istina je da mu je veoma brzo pozlilo, on je zvao svog oca "babo, babo, nije mi dobro". Njegovo tijelo je vrlo brzo poprimilio crnu boju. Njega su kola hitne pomoći odvezli, nažalost nije mu bilo spasa. Sve je trajalo sat vremena", kaže izvor.

Ono što se također zna, da su među njegovim prijateljima bili dvojica mladića koji su sinovi policajaca.

"Oni su svi privedeni i na ispitivanju. Dvojica su pobjegla iz kuće kada je Almedinu pozlilo. Policija ih je pronašla... Tko zna što mu se dogodilo, vidjet ćemo što će nam policija reći odnosno čekamo nalaz obdukcije. On nikada ranije nije imao nikakvih zdravstvenih problema", kaže Avazov sugovornik.