AKCIJA U MOSTARU Poznat identitet uhićenog, evo što je sve kod njega pronađeno

oružje pronađeno u Mostaru
FUP

Pripadnici Federalne uprave policije (FUP) jučer su u Mostaru uhitili jednu osobu. Riječ je o Ensaru Bajramoviću, potvrđeno je za Hercegovina.info iz FUP-a.

''Policijski službenici Federalne uprave su pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije, a postupajući po Naredbi općinskog suda u Mostaru izvršili pretres kuće, okućnice, pomoćnih i pratećih prostorija koje koristi osoba E. B. (1996.) na području Grada Mostara'', priopćeno je iz FUP-a.

oružje pronađeno u Mostaru
Foto: FUP


''Tom prilikom je pronađena veća količina oružja (pištolj, puške, ručni bacači), municije, eksplozivnih materija, električne detonatorske kapisle, ručne bombe, sporogoreći štapin, te određeni iznos novca u različitim apoenima.

oružje pronađeno u Mostaru
Foto: FUP


Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija, slobode je lišena osoba E. B. i kriminalistički obrađena u prostorijama Federalne uprave policije, nakon čega je predana u nadležnost Županijskom tužiteljstvu Hercegovačko-neretvanske županije uz Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu'', navodi se u priopćenju.