FOTO  Čapljinski gimnazijalci se nakon 20 godina vratili u školske klupe, a tamo ih dočekali razrednici

Čapljina,20 godina mature,matura,Hercegovina

Nekadašnji čapljinski gimnazijalci dostojanstveno su obilježili 20 godina otkad su zajedno zadnji put kročili u školske prostorije.

Dva odjela tadašnjih IV. 1 i IV. 2. pod vodstvom razrednika profesora Mije Bule, Zdenka Turka, Višnje Mandrape i Maje Zovko obilježili su jedno od najvažnijih životnih razdoblja svakoga od njih. 

Druženje su započeli ispred čapljinske Gimnazije i zajedničkim fotografiranjem ispred iste. Njih tridesetak, zajedno s profesorima, razrednicima prisjetili su se s radošću svakog lijepog trenutka iz školskih dana, a bilo ih je mnogo. 

Posebno ih je obradovala pozitivna poruka od njihove bivše profesorice Majke Zovko.

"Hvala na pozivu. Višnja (Mandrapa) i ja smo baš uživale s vama. Zahvaljujem i na slikama, svi ste tako dragi odgovorni i mladi ljudi, a u trci za poslom i obavezama prema djeci ipak ste našli vremena i za druženje! Našli ste pravi način za rasporediti vrijeme, niste zapostavili stare prijatelje, a evo niste zaboravili ni profesore! Bilo mi je zadovoljstvo", stoji u poruci profesorice Zovko.

Čapljinski gimnazijalci se nadaju da će sljedeća godišnjica, koje organiziraju svakih pet godina, biti još brojnija sa svim svojim razrednicima na broju.