BIVŠA SUPRUGA DENISA BUNTIĆA "Nikada nije digao ruku na mene niti sam bila izložena nasilju"

Denis Buntić i bivša supruga Ana
Instagram/CROPIX

Prije nego je ušao u brak s Klarom Buntić čija je priča posljednjih dana zaprepastila javnost, Denis Buntić imao je još jednu suprugu, Anu Primorac, s kojom ima i dvoje djece.

Ona je danas pristala dati izjavu novinarima Slobodne Dalmacije samo iz razloga kako bi zaštitila svoje dvoje maloljetne djese. Istaknula je kako njezin bivši suprug nikada nije digao ruku na nju. 

“Ovo je moja prva i posljednja izjava koju dajem za medije isključivo zbog želje da prestane linč na osobe koje ne zaslužuju biti dio ove priče, nažalost aktualne u medijima. Radim ovo u svrhu zaštite naše maloljetne djece”, istaknula je Ana odmah na početku i nastavila:

“Naša bračna zajednica je okončana u veljači 2018. godine. S Denisom Buntićem sam provela 17 godina, dobili smo kćerku i sina koji su još maloljetni. Do kraja naše bračne zajednice kada smo se razišli sporazumno Denis Buntić nikad nije digao ruku na mene niti sam bila izložena nasilju od strane svog bivšeg supruga. Naš brak je prestao na sporazuman način i dogovorom o brizi naše djece. Sve ostalo, kao i privatan život bivšeg supruga nakon našeg razilaska, nisam adekvatna komentirati” kaže Ana.

“Djeca viđaju oca kad požele i on njih isto. Nema nikakvih problema u njihovom odnosu. Kao što sam vam rekla, ovo je moja prva i posljednja izjava za bilo kakav medij i želim posebno naglasiti da ću na bilo kakvo javno spominjanje mene i naše maloljetne djece, biti primorana reagirati sudskim putem”, zaključila je Ana.

Podsjetimo, Denis Buntić je priveden u petak nakon što ga je sadašnja supruga Klara prijavila za obiteljsko nasilje. Ona je sve snimila i snimku poslala medijima. Buntić je nakon toga ubrzo pušten iz pritvora, a kako smo objavili na Općinskom sudu u Ljubuškom radi njegova majka. 

Tužiteljstvo ŽZH žalit će se na odluku suda u Ljubuškom da Denis Buntić ostaje na slobodi.