Žena koju su izgrizli psi u Sarajevu je Mostarka

napad pasa
Klix

Žena koju su u ponedjeljak 4. listopada u centru Sarajeva napala dva rotvajlera, te ju teško ozlijedili i izgrizli je iz Mostara. Javila se iz bolnice za Hercegovina.info i kazala kako čeka operativni zahvat. Mostarka I.P. radi u Sarajevu, a vikendom dolazi u svoj Mostar. Početak prošlog radnog tjedna ostat će joj u traumatičnom sjećanju. I dalje je pod lijekovima i u strahu, a iza nje su neprospavane noći.

"Sada mirujem, ne smijem još ustati iz kreveta i moram ležati do daljnjeg. Imam bolove, primam terapiju, infuziju i antibiotike. Noćima ne spavam i strah je još uvijek tu", rekla je napadnuta žena za naš portal. Dodala je i to kako će i tužiti vlasnike pasa čim se oporavi.

Veća tragedija izbjegnuta zahvaljujući savjesnim građanima. Njezin heroj je bio Amer Mesihović koji ju je uz pomoć još jednog čovjeka uspio obraniti.

On kada je stigao do haustora, čuo je da netko udara po vratima. Uhvatio je ženu za ruku i pokušao je izvući na ulicu. Iza njea je stao neki čovjek s autom. On ga je gurnuo, ušao je te udario jednog psa nogom, nakon čega je rotvajler popustio. Mesihović je tada povukao ženu malo više sebi te ju spasio. Žena je doživjela šok, ali i prolaznici.

Vlasnica pasa je uhićena potvrdili su iz MUP-a.

"Policijski službenici Druge PU uhitili su osobu T.P.L., rođenu 1967.godine u Sarajevu, gdje je i nastanjena, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo iz člana 327. stav 2. KZ F BiH (Nesavjesno čuvanje pasa i drugih opasnih životinja). O spomenutom je obaviješten dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Županije Sarajevo, a očevid su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Županije Sarajevo. Uhićena osoba je predana u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje uhićenih osoba MUP-a Županije Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentiranju spomenutog kaznenog djela, stoji u priopćenju.

Vlasnici dva rotvajlera T. P. L. iz Sarajeva, koju će napadnuta žena tužiti, a koji su u ulici Kulovića izgrizli ovu prolaznicu, prijeti kazna zatvora do tri godine zbog nesavjesnog čuvanja pasa. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.