Zbog Thompsona načelnik općine Novi Travnik priziva nerede u vlastitom gradu

načelnik novog travnika
"U povodu najave održavanja koncerta Marka Perkovića Thompsona u Novom Travniku obavještavamo javnost da Općina Novi Travnik nije konsultirana od bilo koga po ovom pitanju niti je od nas traženo mišljenje i suglasnost.

Svjedoci smo da se ovakvi koncerti u okruženju otkazuju te izražavamo ozbiljnu zabrinutost za sigurnost građana i posjetitelja koncerta.

Oštro osuđujemo održavanje ovog koncerta u Novom Travniku i upozoravamo organizatora Udrugu PRONT i direktora JP ORŠK koji je bez suglasnosti Općine Novi Travnik, koja je vlasnik sportske dvorane kao i bez suglasnosti MUP-a ustupio prostor u Sportskoj dvorani, da će isključivo oni snositi odgovornost ukoliko dođe do održavanja koncerta u Novom Travniku i narušavanja sigurnosne situacije u gradu.

Općina Novi Travnik obavještava javnost da se protivi održavanju koncerta Marka Perkovića Thompsona u našem gradu, te tražimo da Policijaska postaja Novi Travnik, odnosno MUP SBŽ shodno odredbi člana 5. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira („Službene novine SBK/KSB" broj: 3/10) zabrani održavanje najavljenog koncerta."