FOTO  Zavirili smo u unutrašnjost 'Čitlučanke'

Zavirili smo u unutrašnjost 'Čitlučanke'
Hercegovina.info

Izgradnja poslovno-prodajnog centra 'Čitlučanka', koji se gradi u Čitluku, primakla se svome kraju. Nakon gotovo 30 godina ovaj objekt u samom središtu Čitluka zasjat će u potpuno novom ruhu. Isti bi bio završen i otvoren još prošle godine, no pandemija koronavirusa zaustavila je izgradnju. U nekoliko tisuća kvadrata smjestit će se 30 poslovnih prostora i bit će ovo zasigurno jedan od najmodernijih centara u Hercegovini.

Danas smo i mi 'zavirili' u ovaj centar u kojem se radovi bliže svom kraju. U njemu će tako biti smještena gradska kavana, restoran, igraona za djecu, veliki prehrambeni market, banka, mjenjačnica i još mnogo toga drugoga.

Igraona za djecu bit će uređena po najvećim svjetskim standardima. Tu će djeca imati razne tematske dijelove za rođendanske i ostale zabave.

Gradska kavana osim velikog unutarnjeg dijela imat će vanjsku terasu s odličnim pogledom na Čitluk.

Posebna priča bit će restoran na vrhu samog objekta s velikom terasom.

Ovo arhitektonsko zdanje u mnogome će doprinijeti ljepšem izgledu samog Čitluka, a budući da se nalazi uz magistralnu cestu Mostar – Ljubuški, sigurno je kako će biti i mjesto brojnih posjetitelja.

Do početka izgradnje ovaj objekt je izgledao ovako.

Kada ista bude radila u punom kapacitetu s otvorenim svim poslovno-prodajnim objektima, u ovu robnu kuću po svoj kruh će svakodnevno dolaziti oko 100 djelatnika, rekli su danas iz 'Čitlučanke' za Hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.