ZANIMLJIV VIKEND Policija ganjala polugole osobe koje su plesale ispred trgovine u Mostaru

Kombi policija
Hercegovina.info
  • Službenici MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ) su sudeći prema biltenu imali prilično zanimljiv vikend. U Mostaru su lovili osobe koje su polunage plesale ispred trgovine, a u Konjicu uhitili dvojac sa drogom i većim iznosom novca:  
     
    "19. 8.2022. godine oko 15:15 sati Policijska uprava Mostar je obaviještena da u Ul. Blajburških žrtava u Mostaru nepoznate osobe plešu polugole ispred prodavaonice 'KB'. Na mjesto događaja su izašli djelatnici policije i zatekli dva vozila sa četiri nepoznate osobe od kojih dvojica sjedaju u vozilo i daju se u bijeg prema naselju Vihovići. Za njima kreću u potjeru djelatnici policije koji ubrzo zatiču vozilo zaključano u kome se nitko nije nalazio, dok su ostale dvije osobe zadržane.

  • Obilaskom terena pronađen je ruksak u kome se nalazila suha zeljasta tvar koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu kao i jedna pvc kesa sa pomenutom tvari, pored jednog od vozila. Utvrđeno je da se radi o osobama T.K. (1999.) iz Mostara, M.D., Š.J. (2001.) i P.J. (2001.) svi iz Mostara. Osobe su lišene slobode i zadržane radi krim. obrade, a o svemu je upoznat tužitelj", navodi policija u vikend biltenu. 

  • Isti dan inspektori odjela krim. policije Policijske uprave Konjic su po usmenoj naredbi Općinskog suda Konjic, u Ulici Orašje u Konjicu izvršili pretres stana koji koristi R.A.(1990.) iz Konjica, a s kojim se u stanu nalazio K.D. (1973.) iz Konjica. Prilikom pretresa pronađeno je 350-400 grama praškaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu speed, digitalnu vagu, veći iznos novca za koju se sumnja da potiče od prodaje opojne droge i dva mobitela. Osobe su lišene slobode i bit će predmet krim. obrade, a o svemu je upoznat tužitelj. 

    Za vikend su u HNŽ registrirane 22  prometne nezgode i to na području Mostara 14, na području Konjica jedna, na području Rame jedna, na području Neuma jedna, na području Čitluka dvije i na području Čapljine tri u kojima je jedna osoba zadobila teške, deset osoba lakše tjelesne ozljede dok su dvije osobe zadobile ozljede neutvrđenog stupnja.