VOZAČI OPREZ Učestali odroni, divlji konji izlaze na prometnice

VOZAČI OPREZ Učestali odroni, divlji konji izlaze na prometnice
Ilustracija

Zbog niskih jutarnjih temperatura poledica se može očekivati, kako na dionicama prometnica u višim planinskim predjelima, tako i u nižim predjelima, posebno na mostovima i prilazima tunelima, javljaju jutros iz BIHAMK-a.

"Upozoravamo i na učestale odrone na brojnim dionicama. Na magistralnoj cesti Livno-Šuica skrećemo pažnju na izlaske divljih konja na kolnik. Apeliramo na vozače da voze maksimalno oprezno i da na put ne kreću bez zimske opreme".

Zbog radova u tunelu Crnaja na putu Konjic-Jablanica tijekom dana prometuje se naizmjenično, jednom trakom, dok se u noćnim satima (23:30 do 04:30 sati) promet obustavlja.

Na magistralnoj cesti Jajce-Donji Vakuf zbog radova u tunelu Skela, tijekom dana prometuje se naizmjenično, jednom trakom. U noćnim satima (22-06 sati) promet se obustavlja i preusmjerava na obilaznicu oko tunela (krug tvornice Metaling).

Usporeno, zbog radova, prometuje se na cestovnim pravcima: Olovo-Kladanj (Olovske Luke), Jablanica-Mostar (Komadinovo vrelo do mosta Begića i Begovića), Grude-Ljubuški (na izlazu iz Gruda) i Stolac-Hutovo (u mjestu Cerovica).

Zbog aktiviranog klizišta, na dionici magistralnog puta Foča-Goražde (u mjestu Filipovići) prometuje se usporeno, jednom prometnom trakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.