Vlada HNŽ-e usvojila zaključak o diplomama

studenti, stipendije, diplome, studenti, studenti, sveučilište, sveučilište, Posušje, fakultet, studiranje, zdravlje, diploma, škola, razred, stipendije, Čapljina, studenti, vlada sbž, studenti, studentski dom, esad dželilović, studenti, studentski zbor, peticija, studenti, isplata, stipendije, studenti, ispiti, greške, HNŽ, stipendija, studenti, Posušje, studenti, stipendije, studenti, stipendije, Hrvatska zemlja, Natječaj, stipendije, Hrvatska zemlja, stipendije, BIH, Hrvatska zemlja, stipendije, Hrvatska zemlja, studenti, smještaj, Zagreb, stanovi, Čitluk, studenti, pomoć, stipendije, student, javni natječaj

... i sadržaju diplome i dodatka diplome koju izdaju akreditirane visokoškolske ustanove (od članka 3. do članka 11.) koji je donio Upravni odbor Agencije za razvoj visokog obrazovanja i osiguranje kvalitete.

Vlada je usvojila i Uredbu o primjeni propisa u institucijama visokog obrazovanja u HNŽ-a, koja je privremenog karaktera i primjenjivat će se do donošenja Zakona o visokom obrazovanju HNŽ-a, odnosno najduže dvanaest mjeseci.

Vlada je usvojila i Odluku o dodjeli ugovora za poslove dezinfekcije, dezinsekcije, deratizacije i hipeklorinacije bunara, bazena i lokalnih vodovodnih cijevi na poplavljenim područjima HNŽ-a.

Na kraju sjednice, članovi Pregovaračkog tima Vlade, izvijestili su Vladu o sastanku s predstavnicima sindikata korisnika proračuna, koji je održan 16. veljače 2010. godine, stoji u priopćenju iz Vladina ureda za odnose s javnošću.

fena