VIKEND HULIGANIZAM U MOSTARU Ispred pekare u noćnim satima u dva navrata napadnuti mladići

Policija kombi MUP HNŽ
Hercegovina.info

Više osoba javilo se redakciji portala Hercegovina.info sa informacijama kako je u noćnim satima, oko 3:30 sa subote na nedjelju došlo do fizičkog napada na mladiće koji su nakon izlaska došli u pekaru 'Dan i noć' u ulici Hamida Vuka.

U policijskom izvješću se navodi:

"U noći sa 13. na 14.8.2023. godine u 4:35 sati u Policijsku upravu Mostar obratio se dežurni lječnik sa CUM Mostar i prijavio da su na navedeno odjeljenje pristupile tri osobe ozlijeđene u tučnjavi.

Dolaskom djelatnika policije, utvrđeno je da se radi o M.S. (2001.), D.N. (2003.) i K.K. (2001.) svi iz Mostara. U razgovoru sa navedenim osobama, isti su izjavili da su fizički napadnuti u Ulici Put Hercegovačke udarne divizije, točnije između pekare 'Dan i noć' i T.R. 'Visak' kada se ispred njihovog vozila zaustavilo vozilo VW Golf V iz kojeg su izašle četiri osobe, a kojima je još prišlo pet osoba te ih fizički napalo. Tijekom napada nepoznata osoba je drvetom oštetila vozilo BMW vl. M.S. dok su ostale osobe udarale po karoseriji vozila pri čemu su nastala oštećenja. Poduzete su sve potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji osoba koje su sudjelovale u ovom događaju".

Majka jednog od napadnutih mladića za Hercegovina.info kazala je kako su se te noći dogodila dva napada, prva grupa mladića koja je došla nakon izlaska jesti u jedinu pekaru koja radi 0-24, uspjela je pobjeći od napadača u vozilu Golf V koji su ih progonili od navedene pekare do Novog mosta gdje su odustali i okrenuli se.

Druga skupina mladića u kojoj je bio sin naše sugovornice prošla je puno gore.

"Mog sina su udarili, slomili mu arkadu i nakratko je izgubio svijest. Drugi mladić ima ozljede glave i prijelom noge, treći prijatelj vidjevši to bježi na cestu i u tom trenutku dolazi policija. Da se to nije dogodilo, bojim se da bi došlo do puno tragičnijeg ishoda. Ispred takvih objekata koji rade cijelu noć policija bi trebala ostaviti jedno vozilo, a apeliram i da se pronađe vlasnik vozila Golf te da bude najstrože sankcioniran za primjer ostalima, a ne priveden na ispitivanje i pušten", kazala je majka napadnutog mladića.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.