VIDEO  Marin Topić - Mesić nije ni prestao biti predsjednik Jugoslavije

Emisija više nego odlična. Sva tri gosta su se složila i glasno i jasno dala podršku neovisnom predsjedničkom kandidatu Milanu Bandiću te da su OVO PRESUDNI PREDSJEDNIČKI IZBORI ZA OPSTANAK HRVATA U BOSNI I HERCEGOVINI.

Marin Topić: Mesić nije ni prestao biti predsjednik Jugoslavije. Po meni se bira 2 predsjednik. Mesić nije ni bio predsjednik Hrvata. Dr. Franjo Tuđman koji je stvorio neovisnu i cjelovitu RH par godina nakon što je umro po njemu pljuju. Nitko nas nije uništio više od Ive Sanadera koji je isključivi krivac  za podjelu Hrvata u Bosni i Hercegovini. Od Mesića smo očekivali svašta a ovaj nas je gore uništio. Jedini koje je javno ignorirao Ivu Sanadera je dr. Dragan Čović.

Na upit Maria Vrankića o predsjedničkom kandidatu Ivi Josipoviću Topić kaže: išao sam ga vidjeti jer je to prvi SDP-ovac koji je došao u Mostar. DEČKO JE "BO" NJEMU JE NETKO REKAO DA JE KANDIDAT. ON JE IZAŠAO IZ LABORATORIJA I NJEMU JE TATA ANTE REKAO ŠTA ĆE ON BITI predsjednik. Ako on pobjedi nas nema za pet godina!

Jambo: Jedan glas za kandidata su ustvari dva glasa jer jedan glas ide jednom kandidatu a drugi ga neće dobiti. Što se meni tiče ovi predsjednički izbori meni su ni iz džepa ni u džep a povijesni izbori za opstanak Hrvata u BIH. Zato svi koji imaju prebivalište u Hrvatskoj upalite svoja auta i dođite glasati jer više nećete imati prilike ako crveni pobjede.  Nadan Vidošević kojem sa puno puta pomogao došao je u Metković kao šišmiš po noći i nije se javio.

Tuđman: Hrvatska je na raskrižju i u kojem će smjeru krenuti na mirovnom planu ovisi o budućem predsjedniku. Garancija opstanka Hrvata u BIH je treći entitet. Treba javno reći da se u proteklih deset godina vodila kriva politika i da je Hrvatska uvijek bila i biće u Europi. Sudbina naše djece i naših unuka ovisi od ovih izbora.