VELIKI USPJEH Mostarski izviđači najbolji na natjecanju u Doboj Istoku

Izviđači Stari Grad Mostar u Doboj Istoku
O.I. Stari Grad

U subotu, 20.5.2023. je održana 13. Izviđačka olimpijada za mlađe izviđače i planinke u organizaciji Odreda izviđača 'Vrba' Doboj Istok. Na natjecanju su sudjelovale 32 ekipe iz Bosne i Hercegovine.

Odred izviđača 'Stari Grad' iz Mostara je sudjelovao na natjecanju sa dvije ekipe i ostvario odlične rezultate. Ekipa 'Koordinatni sistem' u sastavu Narcis Džumhur, Tarik Bijavica, Alina Taida Kajan i Adla Gološ je pokazala zavidno izviđačko znanje i ostvarila najveći broj bodova u konkurenciji od 32 ekipe osvojivši pobjednički pehar. 

Druga ekipa 'Nomadi' u sastavu Farah Serdarević, Anur Kajan, Džana Maksumić i Din Hadrović je osvojila 11. mjesto. Bila je to prilika da se izviđači i planinke iz Sarajeva, Zenice, Mostara, Tešnja, Banovića, Konjica, Broda, Jablanice, Visokog, Zavidovića, Vareša, Stoca druže, natječu i provedu lijep proljetni dan u Doboj Istoku.

"Ponosni smo na naše izviđače i postignute rezultate. Organizatorima se zahvaljujemo na odličnom natjecanju i organizaciji", navedeno je u priopćenju iz Odreda izviđača 'Stari Grad' Mostar.