VEČERAS DRASTIČNO ZAHLAĐENJE Temperature u BiH će večeras pasti i do 20 stupnjeva, očekuje se i snijeg

znatno zahlađenje, 10 stupnjeva niže

U pojedinim dijelovima Bosne i Hercegovine temperatura je danas zbog juga dosezala čak i 20 stupnjeva.

Temperature zraka izmjerene danas u 13 sati tako su iznosile: Bjelašnica 2, Ivan Sedlo 10, Bihać 12, Livno 13, Sokolac 14, Bugojno 15, Prijedor 16, Sarajevo, Široki Brijeg, Trebinje 17, Zenica 18,  Banja Luka, Mostar, Neum 19, Doboj, Srebrenica 21, i Tuzla 22.

No, večeras nas prema prognozama BH Meteo očekuje pravo zahlađenje. Temperatura će ići i ispod nule, što znači da se u pojedinim dijelovima očekuje drastičan pad temperature.

Hladan zrak iz srednje Europe stiže i u našu zemlju

"Večeras i u noći na nedjelju (03.12.) očekuje nas nagli pad temperature. Temperatura će u većini mjesta pasti na oko nula stupnjeva, što će u pojedinim mjestima biti razlika za oko 20 stupnjeva u odnosu na trenutne temperature", navodi se. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snijeg i susnježica očekuju se na sjeverozapadu Bosne.

U nedjelju još malo padalina u prvom dijelu dana, dok će u nedjelju poslijepodne padaline prestajati u postepeno razvedravanje. Najmanja šansa za padaline u nedjelju na sjeveroistoku Bosne i tu bi ostalo suho. U ostatku zemlje većinom prolazno malo susnježice i snijega u Bosni, u nizinama Hercegovine kiša, a na planinama malo snijega. Hladno. 

U ponedjeljak (04.12.) očekuje se ujutro jači mraz i minusi.