Vasić: Došao je trenutak da se sarajevski ekranski monstrum demontira

SNSD, SDP BIH, rajko vasić, FTV
OHR je, za osvetu, izdejstvovao da se ukine ministarstvo informacija. Domaći pomagači, Mladen Ivanić prije svih, ukinuli su javni tjednik Republika.

Međunarodne polukretene, i domaće kolaboracioniste, tada sam upozorio na antidejtnonski čin formiranja tadašnjeg PBS-a, na neprihvatljiv televizijski unitarizam, predlagao sam model tri javne televizije i zajedničku vezu po modelu nekadašnjeg JRT-a, upozoravao na nacionalnu dominaciju preko ekrana...

Došao je trenutak da se sarajevski ekranski monstrum demontira i da se sve vrati na predvestendorpovo vrijeme a stambolska tv-pretplata ukine kako Republika Srpska ne bi finansirala FTV koja podržava sistem ustavne devastacije Hrvata u Federaciji i BHT koja ne prihvata postojanje Republike Srpske kao strane sastavanice BiH i drži u Banjaluci ponižavajuće dopisništvo-golubarnik.

Došlo je vrijeme da se razmotri i potreba vraćanja ministarstva informacija ili medija kao vladinog tijela koje će voditi računa o statusu medija u Republici Srpskoj.

Krah BHT-a i tog cijelog konglomerata, predskazanje je kraha sarajevsko-ohaerovskog koncepta BiH, kao Bosne jedne političke koncepcije, jednog naroda i jedne vjere.

24sata