UŽAS U NJEMAČKOJ Šokirani svjedoci gledali kako 41-godišnjak odvlači 37-godišnjaka do tračnica i gura ga pred nadolazeći vlak

Vlak Njemačka
Fenix

Užasne scene dogodile su se u nedjelju u poslijepodnevnim satima na željezničkoj postaji „Stachus“ u Münchenu. Oko 16 sati na peronu su se sukobila dvojica muškaraca migrantskog podrijetla (37 i 41), piše magazin Fenix. 

Prema policijskom priopćenju, 41-godišnji Egipćanin je 37-godišnjaka uhvatio rukama oko vrata i odvukao ga do tračnica kuda je trebao proći vlak na liniji S8 u pravcu zračne luke. 

Čekao je da vlak naiđe a onda je punom snagom gurnuo 37-godišnja pred nadolazeći vlak. Vlak je 37-godišnjaku, srećom, zahvatio samo nogu, odnosno prešao mu je preko noge. Muškarac je zadobio teške tjelesne ozljede ali je izvan životne opasnosti.

Šokirani svjedoci na peronu pozvali su hitnu pomoć, promet S-Bahnom je na neko vrijeme bio obustavljen. Policajci su uspjeli uhititi 41-godišnjaka koji je prilikom uhićenja pružao otpor.

Odveden je u policijsku stanicu, a potom u sjedište policije. Glasnogovornik policije Benjamin Castro je za Bild rekao kako policija istražuje pokušaj ubojstva. Navodno su se osumnjičeni i žrtva poznavali. Uzrok spora još uvijek nije jasan. Policija nije navela koje je nacionalnosti žrtva.