FOTO  Uspostavljen željeznički promet Čapljina-Mostar-Sarajevo

Vagoni iskočili iz tračnica
Hercegovina.info

U noći sa srijede na četvrtak na pruzi Mostar - Čapljina, na samom ulasku u teretnu stanicu Mostar kod naselja Opine došlo je do željezničke nesreće, u kojoj na svu sreću nije bilo ozlijeđenih osoba.

Kako je iz Željeznica FBiH priopćeno, u noći oko 2:25 sati došlo je do iskakanja iz tračnica dva vagona teretnog vlaka. Zbog ovog izvanrednog događaja došlo je do potpune obustave željezničkog prometa između Čapljine i Sarajeva.

Putnici koji su krenuli putničkim vlakom iz Sarajeva prema jugu su stigli do Mostara, a potom su do Čapljine prebačeni kombi vozilom ŽFBiH.

Tijekom četvrtka i petka radilo se na otklanjanju posljedica ovog izvanrednog događaja. Portal Hercegovina.info je kontaktirao ŽFBiH, te su iz tog poduzeća priopćili: "Željeznice FBiH uspjele su otkloniti sve posljedice izazvane iskakanjem dva vagona teretnog vlaka kod Mostara i danas u 13:30 sati u potpunosti je normaliziran željeznički promet na relaciji Sarajevo-Čapljina.

Šteta nastala ovim izvanrednim događajem, procijenjena je na 5.000 KM", navedeno je za Hercegovina.info iz Željeznica Federacije BiH.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.