USKORO SVATOVI Kćerka Bakira Izetbegovića izgleda stolačka nevjesta

Jasmina Izetbegović
Oslobođenje

Jasminin izabranik je iz Stoca, ime i prezime poznato je redakciji Oslobođenja, a Jasmina na društvenim mrežama ne krije svog izabranika, te često objavljuje zajedničke fotografije

Lider SDA Bakir Izetbegović uskoro će postati punav, a njegova kćerka jedinica Jasmina riješila je da izgovori sudbonosno “da” i to, kako Oslobođenje saznaje od izvora bliskog obitelji Izetbegović, vjenčanje će se dogoditi uskoro.

Jasminin izabranik je iz Stoca, ime i prezime poznato je redakciji Oslobođenja, a Jasmina na društvenim mrežama ne krije svog izabranika, te često objavljuje zajedničke fotografije. 

Klix pak javlja da se radi o Ćamilu Humačkiću, koji je porijeklom s Maslina kod Stoca. Sin je bivšeg direktora stolačke podružnice Hepoka, a veliki uspjeh navodno je postigao u dijaspori.

Izetbegovićeva kćerka je prilično nepoznata široj javnosti u BiH. Poznato je da je završila Likovnu akademiju u Sarajevu, nakon čega je školovanje nastavila u Nizozemskoj, gdje je završila i postdiplomske studije. Danas je vlasnica i direktorica jedne marketinške agencije, a prije ove veze bila je zaručena za bosanskohercegovačkog youtubera Adnana Cerića poznatijeg kao Cerix.