UPRAVA ZA NEIZRAVNO OPOREZIVANJE Traži se veći broj radnika, šest mjesta otvoreno u Mostaru

radna mjesta, uprava za neizravno oporezivanje

Uprava za neizravno oporezivanje (UNO) BiH objavila je javni natječaj za zapošljavanje 66 radnika, a u  planu je da se novi zaposlenici rasporede gotovo u svim sektorima i regionalnim centrima pod okriljem ove institucije.

U javnom natječaju, koji je objavljen na web stranici UNO, navedeno je da će Ured direktora Zorana Tegeltije zaposliti četiri radnika, točnije dva administrativna suradnika, jednog vozača pratitelja, kao i suradnika za opće i administrativne poslove.

Odjel za analizu i praćenje rizika, prema objavljenom javnom natječaju, zaposlit će suradnika za opće i administrativne poslove, a s novim zaposlenicima, njih 19, bit će ojačan Sektor za poslovne usluge.

U javnom natječaju, UNO BiH traži nove radnike i za poslove u Sektoru za carine, njih 19, dok je u Sektoru za poreze planiran prijem sedam radnika, odnosno u Sektoru za provedbu propisa devet.

Osim navedenih sektora, u javnom natječaju je također navedeno da Sektor za informacijske tehnologije traži sedam radnika. Javni natječaj za zapošljavanje novog kadra ostaje otvoren 15 dana od dana objave, odnosno od 24. listopada.

UNO već duže vrijeme upozorava na problem s nedostatkom kadra u gotovo svim segmentima, a sredinom ove godine Upravno vijeće ove institucije usvojilo je i novi pravilnik o sistematizaciji, kojim su predviđena 3.333 radna mjesta.

U Regionalnom centru Mostar bit će primljeno šest osoba. Traže se administrativni suradnici, suradnici za uredsko poslovanje, viši suradnici za sprječavanje krijumčarenja, te suradnici za korisničku podršku aplikacijama Informacijskom sustavu Uprave i NCTS.

Uvjete natječaja možete pronaći OVDJE