FOTO/VIDEO  Unatoč nestabilnom vremenu ugostitelji na hercegovačkim kupalištima otvorili vrata. Ima stranaca, prati se prognoza

Čeveljuša
Hercegovina.info

Dolaskom lipnja u Hercegovini svoja vrata svake godine otvaraju brojni ugostiteljski objekti uz rijeke i njihova kupališta. Iako ovaj lipanj za sada izgleda kao prava jesen, ni to nije omelo ugostitelje da krenu sa sezonom.

Tako je barem na jednom od najljepših lokacija na rijeci Trebižat, Čeveljuši koju smo danas posjetili, a ugostiteljski objekt Čeveljuša - Mandića jaz otvoren je još 28. svibnja.

Iako vrijeme i ne ide na ruku i za sada još brojni nisu osjetili onu pravu potrebu za kupanjem i osvježenjem, to i ne utječe uvelike na posjetu i ne kvari početak sezone, iako bi uz bolje vrijeme sve bilo znatno bolje, kažu na Čeveljuši. 

Predivan i ugodan ambijent privlači veliki broj stranih turista. Najveći broj njih stiže iz obližnjeg Međugorja, pa tamošnji taksisti imaju pune ruke posla. Iako je radnim danom nešto manja gužva, primijetili smo autobus s turistima iz Amerike. 

Fotografirali viđeno i ostali oduševljeni predivnim krajolikom.

Također, veliki broj Poljaka iskoristi svoje dane boravka u Hercegovini za posjetiti ovo mjesto. Neki od njih u posjetu ljubuškom kraju dolaze i iz obližnjih dalmatinskih mjesta, gdje su stigli na svoj zasluženi odmor u predsezoni kada imaju znatno veći mir i kada nema velikih gužvi kako to obično biva na makarskoj rivijeri.

Kada je riječ o cijenama, one su uistinu pristupačne.

Čeveljuša

Osim Čeveljuše, svoja vrata otvorili su i neki objekti na kupalištu Božjak. Sve je spremno za sezonu, a ugostitelji često pogledavaju u nebo i vremensku prognozu čekajući ljepše vrijeme, a s njim i veći broj gostiju.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.