UHIĆEN ZBOG UHIĆIVANJA Drogiran se predstavljao kao inspektor i uhićivao djevojke

Lisice na rukama uhićenje
Ilustracija

Trebinjac, vjerovatno pod utjecajem droga predstavio se kao pol.inspektor, i pod prijetnjom da će zvati policiju, rekao djevojci da uđe u auto. Nastavili su kretanje automobilom, djevojka se počela buniti i govoriti da stane. On je u tom trenutku počupao za kosu. Nekako je uspjela telefonom poslati por svojoj sestri da alarmira policiju. Kad je to shvatio, pustio je djevojku i pobjegao, saznaje Hercegovina.info nakon neobičnog događaja u Trebinju, gdje je muškarac uhićen jer je uhićivao.

O svemu se oglasila i policija.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, 21.11.2021. godine, uhitili su Z.V.  iz Trebinja, za kojeg postoji sumnja da je prethodnog dana u večernjim satima izvršio kazneno djelo „lažno predstavljanje“ i „ protupravno uhićenje“, priopćeno je iz Policijske uprave Trebinje.

”Policijskoj stanici Trebinje, 20.11.2021. godine, prijavljeno da je nepoznata osoba, oko 22 sata, protupravno uhitila osobu J.B. iz Trebinja. Odmah po zaprimanju prijave policijski službenici Policijske uprave Trebinje izvršili su pretragu terena i oko 22. 30 sati, na putu za Grad Sunca pronašli osobu inicijala J.B. Policijski službenici Policijske uprave Trebinje poduzimanjem operativnih mjera i radnji identificirali su i uhitili osobu inicijala Z.V. za koje postoji sumnja da je prethodnog dana u večernjim satima izvršio kaznena djela. O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Trebinje”, naveli su iz trebinjske policije.

Kriminalističkom obradom nad uhićenim i operativnim radom policijskih službenika utvrđeno je da je lice inicijala Z.V. 17.11.2021. godine, na isti način pokušao protupravno uhititi osobu inicijala N.V. iz Trebinja.

Izvršenim testitanjem na korištenje opojnih droga u organizmu kod Z.V. je  utvrđena nazočnost opojnih droga.