UDRUGA SUNCE IZ MOSTARA TREBA VAŠU POMOĆ 90 korisnika sa poteškoćama u razvoju bez funkcionalnog prostora

Udruga Sunce
Udruga Sunce

Svi građani su pozvani na akciju podrške Udruzi "Sunce" kako bi ponovno uspostavili mjesto za boravak, rad i druženje osoba s različitim intelektualnim i kombiniranim poteškoćama, u sigurnom, toplom i prijateljskom okruženju. Njihov novi objekt još uvijek nije gotov, ali zajedno možemo osigurati da prostor postane dom onima kojima je to najpotrebnije.  

Podržite izgradnju novih prostorija

Udruga "Sunce" već četvrt stoljeća pruža neizmjernu ljubav i podršku osobama sa intelektualnim i kombiniranim poteškoćama. Udruga radi s 90 registriranih korisnika, različitog stupnja invaliditeta. Unatoč izazovima i nedostatku stalnog izvora financiranja, oni uspješno ostvaruju svoju misiju zahvaljujući podršci volontera i dobrih ljudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objekt Udruge Sunce je u fazi rušenja radi izgradnje olimpijskog bazena, a novi se tek gradi. Udruga je bila prisiljena preseliti svoje stvari u nove, još uvijek nedovršene prostorije. Sada su im potrebna pomoć i podrška dobrih ljudi kako bi nastavili sa svojim nesebičnim djelovanjem u zajednici.

Udruga Sunce

Potrebna sredstva za opremanje novih prostorija za 90 korisnika

Udruzi "Sunce" su hitno potrebna sredstva za opremanje radnog prostora kako korisnici ne bi bili uskraćeni za boravak, rad i druženje u sigurnom, toplom i prijateljskom okruženju, onako kako i zaslužuju!

Udruga Sunce

Između ostalog, Udruzi „Sunce“ su potrebni: Kuhinja po mjeri, frižider, klima 7kW, prostirke za pod, TV, ograda i zid oko dvorišta i alarmni sustav zbog sigurnosti korisnika i imovine, stolovi za edukacije i uređenje, dekoracija prostorija, materijali za radionice i druge materijalne potrepštine. 

Poziv svim ljudima dobre volje da pomognu koliko mogu! 

Pozivamo sve građane da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji. Bez obzira na iznos, svaki doprinos je dragocjen i čini razliku. Podrška zajednice je ključna razlika koja će omogućiti Udruzi da nastavi svoje vrijedne aktivnosti.

Udruga Sunce

Svi koji žele pružiti podršku novčanim ili drugim sredstvima mogu se obratiti Erni Topuz na broj 061 154 188 ili putem e-mail adrese [email protected]

Udruga Sunce

Podaci za izravne uplate

Za sve one koji žele pomoći, navedeni su podaci za uplatu u zemlji i inozemstvu. Udruženje za podršku osobama sa intelektualnim i kombinovanim teškoćama "Sunce" Mostar:

Žiro račun kod Raiffeisen banke KM-1610200003350090

Euro račun: Raiffesen bank DD BiH,

Swift: RZBABA 2S,

IBAN: BA391610200003350090

Pokažimo da Mostar ima veliko srce koje brine za svoje sugrađane! Vaš doprinos će značiti svjetlo u životima onih koji to najviše trebaju. Hvala vam unaprijed na širenju ovog poziva i podršci Udruženju "Sunce".