FOTO  UBOJSTVO DŽENANA MEMIĆA Otac i kćer se izjasnili da nisu krivi

Alisa Mutap Ramić
Klix

Na Sudu BiH danas je održano ročište na kojem su se optuženi u slučaju "Dženan Memić" - Zijad Mutap, Alisa Mutap-Ramić, Hasan Dupovac, Josip Barić i Muamer Ožegović izjašnjavali o krivnji. Svi optuženi izjasnili su se da nisu krivi ni po jednoj točki optužnice. Oni su optuženi za zataškavanje ubojstva i prikrivanje dokaza, piše Klix.

Otac ubijenog Dženana Memića - Muriz nakon ročišta je rekao da je očekivao da se optuženi ovako izjasne.

"Kriminalci će vazda reći da nisu krivi. Ovo je jedna organizovana kriminalna grupa koja je spremna počiniti zločin, sakriti ga, pa ga onda negirati. Istraga svakako ide dalje, a uskoro će biti otvorena i istraga za ubojstvo", kazao je Memić.

Dodao je da prosvjedu, koje su najavljeni za 11. rujan, nisu samo za Dženana i Davida Dragičevića, nego i za sve nerazjašnjene slučajeve ubojstva koja se žele zataškati.

"Šta god da se dogodi državno tužiteljstvo pokazalo je da će raditi. Ovo više nije samo moja borba, trebaju se svi građani podignuti. Vidimo da je veliki broj korumpiranih policajaca, tužitelja, ovo nam je prilika da promijenimo sustav, jer vidimo koliko je sve pokvareno. Šta god da se dogodi ja im poručujem: Ja sam vrhovni sudac i morati će odgovarati na kraju", poručio je Memić.