U tunelu Crnaja nema više noćnih obustava prometa

Tunel Crnaja cesta promet
hercegovina.info

Kolnik je jutros pretežno mokar ili vlažan, a vozačima se skreće pažnja na učestale sitnije odrone zemlje ili kamenja.

Na svim dionicama savjetuje se maksimalno oprezna vožnja, prilagođena uvjetima na cesti.

Od večeras, pa do daljnjeg, neće biti noćnih obustava prometa u tunelu Crnaja (Konjic-Jablanica), pa će se i tijekom noći prometovati jednom trakom-naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Na autocesti A-1 zbog radova na dionici Sarajevo sjever-Podlugovi, prometuje se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova.

Na cesti Tuzla-Kalesija (zbog radova u tunelu Čaklovići), promet se obustavlja od 22 do 06 sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Sporije prometovanje zbog izvođenja radova moguće je i na cestovnim pravcima: Donji Vakuf-Jajce, Topčić Polje-Žepče, Grude-Ljubuški, Livno-Šuica, Hutovo-Stolac i Jezero-Šipovo.

Zbog biciklističke utrke, danas će u vremenu od 10.30 do 15.00 sati dolaziti do etapne obustave prometa na putu Kula-Krupac, kao i u ulicama na području Županije Sarajevo: Put Famosa, Hrasnička cesta, Butmirska cesta, Kasindolska, Džemala Bijedića, Ante Babića, Želimira Vidovića Kelija i na dijelu regionalnog puta R-446 put za Trebević.

Na graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta, priopćeno je iz BIHAMK-a.