U Neretvi pronađeno tijelo muškarca, pretpostavlja se da je u automobilu bila još jedna osoba

Izvlačenje iz Neretve
GSS

Beživotno tijelo muške osobe pronađeno je jutros u automobilu u Neretvi u blizini Rodoča. Tijelo i automobil su izvukli pripadnici HGSS-a i ISS-a koji i dalje pretražuju rijeku budući da se pretpostavlja da je u vozilu bila još jedna osoba.

"Iz vozila je izvučena jedna osoba i ona je prebačena u mrtvaru te je obitelj pozvana na prepoznavanje. Pretpostavlja se da ima još netko, ali za sada to još nije poznato", rekao je glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić za Hercegovina.info. Identitet muškarca je potvrdila njegova supruga koja je prije tri dana prijavila nestanak. Još uvijek se traga za maloljetnikom, potvrđeno je iz MUP-a HNŽ za Hercegovina.info.

Navedimo i to kako je u subotu prijavljen nestanak oca i četverogodišnjeg sina koji su nestali u petak. Oglasila se i Hercegovačka gorska služba spašavanja. 

"Na poziv Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ) ronioci Interventne spasilačke službe Mostar i gorski spašavatelji Hercegovačke gorske službe spašavanja Mostar izvukli su jutros tijelo odrasle muške osobe iz automobila u rijeci Neretvi južno od Mostara.

Slijedom informacije kako se traži nestala muška osoba i četverogodišnje djete, timovi za potragu na vodi i pod vodom gorskih službi spašavanja nastavljaju potragu za nestalim djetetom pretražujući korito i obale rijeke Neretve", potvrđeno je iz GSS-a.

Mjesto pronalaska tijela i automobila

Izvlačenje iz Neretve

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.