TUNEL CRNAJA Opet noćne obustave prometovanja između Jablanice i Konjica

Tunel Crnaja cesta promet
hercegovina.info

U tijeku su radovi na zamjeni dilatacije na mostu na dionici autoceste A-1 Visoko - Kakanj, zbog čega se prometuje dvosmjerno-suprotnom trakom od zone radova.

Na magistralnoj cesti Konjic - Jablanica (kroz tunel Crnaja) od sutra 18.4. ponovno počinju noćne obustave prometa u vremenu od 23:30 do 04:30 sati.

Na magistralnoj cesti Jajce - Donji Vakuf zbog radova u tunelu Skela, tijekom dana prometuje se naizmjenično, jednom trakom. U noćnim satima (22-06 sati) promet se obustavlja i preusmjerava na obilaznicu oko tunela.

Zbog aktualnih radova izdvajaju se i ceste: Zenica - Žepče (Golubinja), Bosanski Šamac - Orašje (dionica Grebnice - Bazik), Grude - Ljubuški (na izlazu iz Gruda), Stolac - Hutovo (u mjestu Cerovica), Kalesija - Sapna i Priboj - Teočak.

Na magistralnoj cesti Foča - Goražde (u mjestu Filipovići) zbog klizišta prometuje se usporeno, jednom kolničkom trakom.

Zbog oštećenja mosta, zabranjen je promet za teretna vozila preko 10 tona ukupne mase na dionici Rudo - granični prelaz Uvac. Za ostala vozila brzina kretanja na mostu ograničena je na 20 km/h, navodi se u izvještaju BiHAMK-a.