TUČNJAVA U NEUMU Muškarac zadobio teške tjelesne ozljede, sve povezano s otpadom

Neum medicinski otpad
hercegovina.info

Neumsko odlagalište otpada Klepovica nedavno je punilo medijske stupce. Mještanin Josip Butigan tvrdio je da lokalni poduzetnici ovdje po noći odlažu medicinski otpad, no općinska inspekcija je utvrdila da to nije točno. 

Međutim, jučer je uslijedila tučnjava u kojoj je jedan muškarac dobio ozljede opasne po život.

"23.3.2021.godine, oko 7:20 sati, Policijska postaja Neum je obaviještena da je na parking prostoru pekarne 'Magistrala' J.B. (1991.) iz Dobrova pretukao D.S. (1975.) zbog ranijih nesuglasica oko odlaganja komunalnog otpada. Tom prilikom osoba  D.S. je zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život. O svemu su upoznati tužitelj i Odjel krim. policije koji će poduzeti daljnje mjere i radnje", navodi se u priopćenju policije.

Butigan se javio našem portalu tvrdeći da Darko Stanković i još jedan poduzetnik odlažu medicinski otpad u Neumu. Potom se javio i Stanković koji je sve opovrgnuo. Načelnik Neuma Dragan Jurković u intervjuu našem portalu kazao je da na Klepovici nema medicinskog otpada. 

Iz SKB Mostar su za hercegovina.info naknadno potvrdili kako D.S. nije životno ugrožen: Muška osoba D.S. (1975.) hospitaliziran je na Klinici za ortopediju SKB Mostar. Zadobio je teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život", stoji u odgovoru.