TREBINJE U potragu za nestalim 23-godišnjakom uključen i helikopter

TREBINJE U potragu za nestalim 23-godišnjakom uključen i helikopter
Facebook

U Trebinju će danas biti nastavljena velika akcija potrage za nestalim 23-godišnjim Milošem Spaićem. U više grupa raspoređeno je oko 200 pripadnika policije, službi zaštite i spašavanja, predstavnika udruženja građana i građana koji su se akciji pridružili samoinicijativno.

"Po naredbi gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića svi raspoloživi ljudski i materijalni resursi stavljeni su na raspolaganje ovoj potrazi. Osim službi zaštite i spašavanja u potragu su, između ostalih, uključeni i članovi Planinarskog društva 'Vučji zub', lovačkog udruženja 'Leotar' te brojni građani", izjavio je načelnik stožera za izvanredne situacije Grada Trebinja Stevan Bekan.

Miloš Spaić je nestao 24. srpnja. Visok je između 175 do 180 centimetara, težine oko 75 kilograma, srednje građe, kratke crne kose i smeđih očiju, piše 'Dnevni avaz'. Ima mladež na desnom obrazu, na lijevoj ruci sa unutrašnje strane podlaktice ima tetovažu u obliku romba sa natpisom na engleskom – zemlja, zrak, vatra, voda.

Kako Hercegovina.info saznaje, u potragu za ovim mladićem je uključen i helikopter.

Nakon informacije da je osoba koja opisom odgovara Milošu primjećena na teritoriji općine Bileća, u rejonu mjesta Vlahinja, helikopterski servis počeo je potragu na tom terenu. U potragu su uključeni pripadnici policije, civine zaštite, speleolozi, obitelj, i građani Trebinja.