TRAGIČNA NESREĆA NA MOTORU Poznati sudionik 'Večere za 5' i 'Superpara' poginuo u BiH

Davor Andročec

Davor Andročec iz Stare Gradiške bio je kandidat kandidat RTL-ova kulinarskog showa ‘Večera za 5 na selu‘ te je sa suprugom Meri sudjelovao u prošloj sezoni ‘Superpara‘. Isticao se predanošću i borbenosti, kao i mladenačkim duhom.

Život je tragično izgubio u prometnoj nesreći u petak poslijepodne u mjestu Kaoci u Bosni i Hercegovini, piše RTL.

Bio je strastveni bajker koji se veselio svakom susretu s motoristima, umirovljeni branitelj te otac, djed i suprug. Uvijek je isticao kako mu je obitelj na prvom mjestu, a upravo su se Meri i on zbog djece i unuka odlučili prijaviti u Superpar te kako bi svima pokazali da su godine samo broj, prenosi Slobodna Dalmacija.

Kako je pisalo u najavi emsije, Davor Andročec je vojnik u mirovini i dolazi iz Stare Gradiške, a u "Večeru za 5 na selu" prijavio se zbog novog iskustva i upoznavanja novih ljudi.

"Moja velika ljubav su motori i uvijek pričam o motorima. Živim sa suprugom i sinom i najvažnije su mi osobe u životu supruga i moje četvero djece. Bio sam profesionalni vojnik, a sad sam u vojnoj mirovini tako da svoje slobodno vrijeme najradije provodim s obitelji", kaže 50-godišnjak i nastavlja: Volim ići i na pecanje - živim na samoj rijeci Savi i imam čamac. Ponekad me iživcira taj ribolov, izbaci me iz takta i onda odem u streljanu, bavim se streljaštvom od četvrtog razreda osnovne škole. Ponekad budem živčan i nervozan, ali to je sekundarno - eksplodiram kao atomska bomba pet sekundi pa samo razmišljam o nečem pozitivnom i vratim se u normalu", prepričao je.

A na pitanje kakav misli da će biti domaćin, rekao je: "Večeras ću svoje goste nastojati osvojiti nekom šalom, humorom, dobrom klopom, dobrom atmosferom - želim da se smiju, pjevaju, uživaju u hrani i možda na da napravim neko iznenađenje za njih. Možda to bude presudno, ne znam, vidjet ćemo, ali potrudit ću se da budu sretni i zadovoljni kod mene večeras".