TRAGEDIJA U TUZLI Čovjek koji je ubio suprugu i dvoje djece na zidu ispisao poruku

Tuzla policija
Klix

Istražitelji još uvijek nisu utvrdili krajnji motiv trostrukog ubojstva u Tuzli, ali kako Klix.ba saznaje iz dosadašnje istrage, taj čin Mujaga Čičkušić je planirao, a nakon njega je ostavio i ispisanu poruku.

Sve indicije ukazuju na to da je 39-godišnji Mujaga Čičkušić brutalno usmrtio svoju 34-godišnju suprugu Amelu Čičkušić i njihovo dvoje djece starosti od dvije i devet godina.

Trostruko ubojstvo najvjerojatnije je počinio sjekirom u njihovom obiteljskom stanu u naselju Stupine, a zatim je prešao u susjedni ulaz gdje je sa 14. kata počinio samoubojstvo. Nakon počinjenog masakra u stanu, Čičkušić se nije odmah udaljio sa mjesta zločina već je na zidu ostavio poruku sa ispisanim imenima rođaka i prijatelja.

Ostavljena poruka ne razjašnjava motiv počinjenog ubojstva

Na zidu su ispisana imena osoba koje su Čičkušiću prije šest mjeseci pomogle da se zaposli u Njemačkoj, a sve one se i dalje nalaze izvan Bosne i Hercegovine.

Do tada je kao medicinski tehničar radio u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli, a nakon davanja otkaza pronašao je novi posao u Njemačkoj. Inače, u tuzlanskom kliničkom centru je kao medicinska sestra radila i njegova supruga Amela.

"On je prije šest mjeseci otišao u Njemačku, a supruga je ostala sa dvoje djece u Tuzli. Prema izjavama susjeda, nedavno su u oglasu objavili da prodaju stan jer je i ona skupa sa djecom planirala odlazak u Njemačku", otkriva izvor portala Klix.ba.

Kako izvor navodi, Čičkušić je iz Njemačke došao protekle srijede, a dva dana je sa obitelji proveo u skladnom odnosu. Da je ubojstvo počinjeno s predumišljajem, istražiteljima pokazuje činjenica da je sjekira koja je zatečena u stanu bila nova.

Dok istražitelji nastavljaju raditi na rasvjetljavanju motiva trostrukog ubojstva i samoubojstva u tijeku je obdukcija tijela članova ove četveročlane porodice, a naređena su i druga vještačenja. Prvi preliminarni rezultati obdukcije mogli bi biti poznati uskoro.

Također, dosadašnje policijske provjere su potvrdile da u ranijem razdoblju u policijskim stanicama u Tuzli i Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona nije bilo prijava nasilja u ovoj obitelji.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.