TOMISLAV ZORIĆ Do jučer mislio da je zakopao tetku u Grudskom Vrilu, a danas je ide obići

Sahrana pogreb
Ilustracija / hercegovina.info

Zagrebački odvjetnik Tomislav Zorić danima je oplakivao tetku te ju i pokopao u Grudskom Vrilu, odakle je rodom, a danas se sprema da je ode vidjeti, ispričao je za hercegovina.info

Doživio je kaže pozitivan šok. “Tetka me je uvijek pitala, kad ja umrem hoćeš li me zakopati kako treba”, priča Zorić dodavši da joj je uvijek odgovorao da hoće.

Onda mu je javljeno i da je umrla, a zbog epidemije, nije mogao na pokop. Drugoj obitelji javljana je dijagnoza njegove tetke, da ide na bolje, da se oporavlja i slično.

U grobu njegove tetke, u Grudskom Vrilu zakopana je gospođa iz Splita. Zorić kaže da koliko god je njemu bilo teško, njima je sigurno i teže. “Ako ih to išta može utješiti pokopana je po svim katoličkim običajima, plaćene su 33 mise”, kaže Tomislav Zorić dodavši da se upravo sprema obići tetku, za koju je bio siguran da je preminula. U njezinoj grobnici leži druga osoba, koja će biti eshumirana i vraćena obitelji.

Zbog propusta zamjene identiteta dviju pacijentica liječenih u KBC-u, jedne žive iz Gruda, a druge preminule iz Splita, čelni čovjek bolnice u Splitu Julije Meštrović podnio je ostavku. 

Zorić kaže da ne planira podizati tužbe, greške se događaju. Kaže da je u Zagrebu rođen, no sve je češće u Hercegovini, u Grudskom Vrilu odakle je rodom, a gdje ima i kuću. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.