TO JE BABINA KĆER JEDINICA Predsjednik Turske stiže na svadbu Izetbegovića

Jasmina Izetbegović
Oslobođenje

U subotu bi se u sarajevskom hotelu Europa trebala bi se održati svadba kćerke Bakira i Sebije Izetbegović. Izabranik Jasmine Izetbegović je Ćamil Humačkić, inače Stočanin koji živi i radi u Njemačkoj.

U međuvremenu, uveliko traju posljednje pripreme, a sudeći prema fotografijama u hotel Europu već pristiže dekor, cvijeće, šatori… Svjedoči tome veliki broj kombija koji dovlače sve što je potrebno za ovaj događaj, piše Avaz.

Inače Jasmina ljubav ne taji, a na društvenim mrežama objavljuje brojne fotografije sa svojim novim izabranikom. Inače Jasmina Izetbegović je osoba koja izbjegava eksponiranje. Poznato je da je završila Akademiju likovnih umjetnosti u Sarajevu te da je osnivačica i generalna direktorica jedne marketinške agencije.

Jasminin izabranik je biznismen porijeklom iz Stoca, a sa obitelji živi u Njemačkoj gdje se bavi privatnim biznisom. Osnivač je i direktor tvrtke koja se bavi razvojem, implementacijom, održavanjem i prodajom softvera, obradom podataka i iostalim djelatnostima u oblasti IT-a.

Opravdano je zanimanje javnosti za ovaj događaj, a kako je „Avaz“ obajvio na proslavi u hotelu Europa pojavit će se i predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan. 

Erdogan bi u našu državu trebao stići 26. kolovoza 2021., te će u glavnom gradu BiH boraviti do subote 28. kolovoza.

U pojedinim medijima bliskim obitelji Izetbegović, ranije je najavljivano da će Erdogan tijekom posjete Sarajevu nazočiti i vjenčanju Jasmine Izetbegović.