TEŽAK VIKEND Teško ozlijeđeni muškarac iz Prozor-Rame i mladić iz Konjica, njega udarila pijana vozačica

CUM Mostar
Hercegovina.info

Proteklog vikenda (1-4. 4. 2022.) na području Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ) registrirano je 18 prometnih nesreća: na području Mostara sedam, na području Stoca tri, na području Čitluka tri, na području Čapljine dvije, na području Jablanice jedna, na području Prozor-Rame jedna i na području Konjica jedna. Dvije su osobe zadobile teške tjelesne ozljede, jedna osoba ozljede neutvrđenog stupnja, dvije osobe lake tjelesne ozljede.   

1. 4. 2022. godine, oko 14:20 sati, dogodila se prometna nesreća na cesti M-17, u mjestu Dubišica, u kojoj su sudjelovali J. B. (1961.) koja je upravljala vozilom marke Opel Agila i B. G. (1995.) koji je upravljao teretnim vozilom marke Mercedes s priključnim vozilom Kassbohrer. U ovoj prometnoj nesreći vozačica J.B. je zadobila ozljede neutvrđenog stupnja i ista je prevezena u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar. Promet je na navedenoj cesti bio obustavljen od 14:20 do 15:15 sati. O nezgodi je upoznat nadležni tužitelj, dok je na mjestu nezgode izvršen očevid.

1.4.2022. godine, u 22:20 sati, dogodila se prometna nesreća u mjestu Dobroša u kojoj je vozač E. H. (1971.) iz Blaca, općina Prozor-Rama, upravljajući vozilom marke Audi 80 izgubio kontrolu nad istim, te sletio s ceste. E. H. je zadobio teške tjelesne ozljede što je konstatirano u Domu zdravlja Prozor-Rama, odakle je na daljnje liječenje prevezen na CUM Mostar. O ovoj nezgodi je upoznat nadležni tužitelj, a na mjestu nezgode izvršen je očevid, poduzete sve potrebne mjere.

2/3.4.2022. godine, u 3_10 sati, dogodila se prometna nesreća na cesti R-418b, Konjic-Buturović polje, u mjestu Lisičići, u kojoj je sudjelovala S.P. (1972.) iz Konjica s vozilom marke Golf II. U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je N. P. (1997.) iz Konjica koji je nakon ukazane prve pomoći u bolnici Konjic upućen na daljnje liječenje u SKB Mostar. S. P. je uhićena zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola. Upoznat je nadležni tužitelj, na mjestu nezgode je izvršen očevid, i poduzete su sve potrebne mjere.