TEŠKO GA RANIO MALOLJETNIK Liječnici otkrili zdravstveno stanje nastavnika ozlijeđenog u pucnjavi

Lukavac
Screenshot

Nedim Osmanović, nastavnik koji je ranjen u pucnjavi 14. lipnja u Osnovnoj školi Lukavac, trenutno je u stabilnom stanju. 

Ovu informaciju za N1 potvrdio je Eldar Šehić, glasnogovornik Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla.

“Sve što možemo kazati jest da je Nedim Osmanović trenutno u stabilnom zdravstvenom stanju. Komunikativan je i liječenje ide svojim tijekom. To je sve što trenutno se liječnici mogu izjasniti”, kazao je za N1.

Podsjetimo, Nedim Osmanović je nastavnik engleskog jezika i zamjenik direktora u spomenutoj školi. Na Osmanovića je više hitaca ispalio maloljetni učenik (14).

Maloljetnik je zbog lošeg vladanja nedavno izbačen iz škole, te je odlučio svoje nezadovoljstvo odlukom nastavnog vijeća riješiti pucajući u nastavnika kojeg je teško ranio. Iako je prijetio da će ovo uraditi, sustav je zakazao i nije reagirao na vrijeme, piše N1.

S druge strane, Općinski sud u Lukavcu odredio je pritvor ocu dječaka koji je osumnjičen za kaznena djela zapuštanje ili zlostavljanje djeteta ili maloljetnika, te za kazneno djelo neovlašteno nabavljanje, držanje i prodaja oružja i bitnih dijelova za oružje.