SVJEDOKINJA O SUDARU U CENTRU GRADA "Motorist je pijan iz jednosmjerne ulice uletio pod taxi, dobro je i prošao..."

Prometna nesreća Kneza Domagoja
Hercegovina.info

Prije šest dana u središtu Mostara došlo je do prometne nesreće u kojoj, na svu sreću, nije bilo teže ozlijeđenih. No, prema riječima svjedokinje koja se zatekla na mjestu nesreće i čije se informacije poklapaju s našim izvorima, moglo je biti puno gore.

Naime, nesreća se dogodila 8. lipnja u 13:15 u Ulici kneza Domagoja, a svjedokinja je za hercegovina.info ispričala što se točno događalo usred bijela dana.

"Nisam htjela reagirati, no vidim da je izostala sustavna reakcija od nadležnih. Svi koji su bili tu mogli su vidjeti da je motorom upravljala starija osoba od 70-ak godina i bila je evidentno u alkoholiziranom stanju. To je vjerojatno i razlog tome zašto je odbio medicinsku pomoć hitne službe koja je došla na mjesto nesreće. Na svu sreću nije teže prošao i samo trezvenom reakcijom vozača u taxiju spriječena je veća ozljeda jer je motorist iz jednosmjerne ulice iz smjera buregdžinice 'Ago' podletio pod taxi vozilo. Taksist nije brzo vozio i imao je vremena zakočiti, no pitam se što bi se dogodilo da je tu brže vozio kao što inače vozači znaju brže proći", kazala nam je.

Osim izostale reakcije nadležnih, naglašava da su je komentari na objavljenu vijest nagnali da nam se obrati jer se taksiste često ružno etiketira i kada su krivi i kada nisu.

U nesreći su sudjelovali motor marke 'Benelli' te taksi vozilo marke 'Dacia'. Motorist je zadobio ozljede, no ništa ozbiljnije nije bilo u pitanju.

Intervenirala je hitna pomoć Doma zdravlja Mostar, a ozlijeđeni je odbio hospitalizaciju te mu je liječnička pomoć ukazana na mjestu nezgode.

Očevid na mjestu nezgode su uradili službenici Policijske uprave Mostar, no ovu prometnu nesreću nemoguće je naći na MUP-ovom biltenu gdje objavljuju sve službene informacije.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.