SVE MOŽE Iz Hrvatske sutra dolaze ministri, a Čović pred njih izvodi lokalne kandidate za izbore

HDZ Mostar zgrada
hercegovina.info

Nakon što su to nedavno činili pred lokalne izbore video porukama i prijemima u Zagrebu, sada se isto ponavlja i pred mostarske izbore. HDZ-u BiH stiže podrška iz HDZ-a Hrvatske, ovaj put u vidu odlično tempirane posjete. Ili možda i ne. Posjeta iz Hrvatske, nadajmo se, nije usmjerena na lokalne izbore, ali sam odabir HDZ-a BiH, koji ministrima koji dolaze iz Hrvatske parira lokalne kandidate za izbore govori u prilog tome u koju će svrhu otići posjeta, koja možda izvorno i nije tako zamišljena. 

Naime, iz HDZ BiH je najavljeno da će se u subotu, 28. studenog 2020. godine, predsjednik HDZ-a BiH i zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović, nositelj liste HDZ-a BiH za Gradsku izbornu jedinicu Mostar Mario Kordić i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar Slaven Zeljko, sastati sa izaslanstvom Vlade Republike Hrvatske u Domu HDZ-a BiH u Mostaru s početkom u 10.00 sati.

Ispred Vlade Republike Hrvatske sastanku će nazočiti Nataša Tramišak, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije RH i Gordan Grlić Radman, ministar vanjskih i europskih poslova RH.  Sastanak izaslanstava predviđen je za deset sati, a izjave za medije 45 minuta poslije.