SVE MANJA PONUDA Ryanair otkazuje letove za brojne destinacije iz BiH

Ryanair
Unsplash

Niskotarifna aviokompanija Ryanair više nema u prodaji letove iz Banje Luke za Berlin. Zadnji let je 6. studenoga. Linija se operirala 2 puta tjedno. Kompanija je otkazala i letove za Charleroi (Belgija). Zadnji let je 5. studenoga i ova linija se operirala 2 puta tjedno.

Ryanair nema u prodaji ni letove za Nuremberg (Njemačka), koji ima zadnji let 5. studenoga i ova se linija operirala 2 puta tjedno.

Putnici su obaviješteni o otkazivanjima. Za razliku od Berlina i Nuremberga, Charleroi će se vratiti s operacijama 15. ožujka petkom i nedjeljom.

Ryanair će nastaviti operirati liniju za Gothenburg (2 puta tjedno), Memmingen (2 puta), Stockholm ARN (2 puta tjedno) i Beč (2 puta tjedno).

Ryanair je planirao povećati letove oko Nove godine za Beč, Memmingen i Nuremberg, no posljednja linija više nije u prodaji.

Iz Banje Luke Wizz Air je otkazao tri linije. To znači da će LCC (niskotarifne kompanije) ove zime imati 10 letova manje.

Itekako se treba pitati jesu li ova otkazivanja ucjena prije pregovora za produžavanje linija s obzirom na to da ugovori s Banja Lukom ističu na proljeće, piše avioportal Zamaaero.